Egészség: Maradjon a csapban (fórum)

Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 307 fő
  • Képek - 239 db
  • Videók - 11 db
  • Blogbejegyzések - 200 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 16 db

Üdvözlettel,

Egészség és evés klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 307 fő
  • Képek - 239 db
  • Videók - 11 db
  • Blogbejegyzések - 200 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 16 db

Üdvözlettel,

Egészség és evés klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 307 fő
  • Képek - 239 db
  • Videók - 11 db
  • Blogbejegyzések - 200 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 16 db

Üdvözlettel,

Egészség és evés klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 307 fő
  • Képek - 239 db
  • Videók - 11 db
  • Blogbejegyzések - 200 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 16 db

Üdvözlettel,

Egészség és evés klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Maradjon a csapban

Ezt a témát Takács Éva dr. indította 17 éve

A viz az emlékezik, rengeteg infót hordoz.Ha csak "jókkal" találkoznánk?tökéletes lenne.Ám ami a csapból folyik?minden képzeletet  felülmúl, pedig nagy erőkkel tisztítják.Miért is kellene zöldségkészítésnél vizet használni-mikor van a növényben elég.Á, ezt mindenki tudja....De:mi a módja, hpgy hozzáadott víz nélkül párolni, /nem leégetni/, csak azért, hogy a beltartalmi dolgok szinte tökéletesen megmaradjanak !Ki tudja?Tippetek van-e? 

Hozzászólások eddig: 2

Új hozzászólás

A hozzászólás hossza legfeljebb háromezer karakter lehet

Ez egy válasz üzenetére. mégsem

Hozzászólások

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Ezek az edények a legmegfelelőbbek arra hogy egészségesen éljek! Most a lúgosítás -t és méregtelenítés -t tűztem ki célul, ehhez vettem segítségül egy 12 gyógynövény főzetét, ami a lúgosítés és méregtelenítés alapja. A puridren -t úgy iszom, hogy beleöntöm 1,5 l-nyi vízbe, és egésznap fogyasztom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 17 éve

Helló.A módja az hogy kellm hozzá egy jó edény,méghozzá vagy Zepter vagy AMC edény készlet.Mert ezek az edények 18/10 es Króm-nikkel ötvözetéből készülnek.Zsír,viz hozzáadása nélkül.Sokkal rövidebb benne a fözési idő is a párolál meg egyenesen csodálatos.Ha van még kérdésed ezzel kapcsolatban tedd fel nyugodtan.Üdv Magdi.

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu