Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Takács Éva dr. indította 17 éve
A viz az emlékezik, rengeteg infót hordoz.Ha csak "jókkal" találkoznánk?tökéletes lenne.Ám ami a csapból folyik?minden képzeletet felülmúl, pedig nagy erőkkel tisztítják.Miért is kellene zöldségkészítésnél vizet használni-mikor van a növényben elég.Á, ezt mindenki tudja....De:mi a módja, hpgy hozzáadott víz nélkül párolni, /nem leégetni/, csak azért, hogy a beltartalmi dolgok szinte tökéletesen megmaradjanak !Ki tudja?Tippetek van-e?
Hozzászólások eddig: 2
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Ezek az edények a legmegfelelőbbek arra hogy egészségesen éljek! Most a lúgosítás -t és méregtelenítés -t tűztem ki célul, ehhez vettem segítségül egy 12 gyógynövény főzetét, ami a lúgosítés és méregtelenítés alapja. A puridren -t úgy iszom, hogy beleöntöm 1,5 l-nyi vízbe, és egésznap fogyasztom.
[Törölt felhasználó] üzente 17 éve
Helló.A módja az hogy kellm hozzá egy jó edény,méghozzá vagy Zepter vagy AMC edény készlet.Mert ezek az edények 18/10 es Króm-nikkel ötvözetéből készülnek.Zsír,viz hozzáadása nélkül.Sokkal rövidebb benne a fözési idő is a párolál meg egyenesen csodálatos.Ha van még kérdésed ezzel kapcsolatban tedd fel nyugodtan.Üdv Magdi.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás