Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Ezt a témát Takács Éva dr. indította 17 éve
Háztartásban mindenki használ energiát. Napi 2-3 órát tölt az átlagos háziasszony főzéssel a konyhában Ezzel az éves energiafogyasztás kb.8 % használja el erre a célra. Bizonyos módszerekkel ezt 2-4 %-ra lehet csökkenteni,és nem azzal, hogy többet nem eszik a család főtt ételt,Ellenkezőleg! Nézzünk egy példát: Marhapörkölt burgonyával - hagyományos eljárással az ételnek / ha délben ebédet akarunk/ , fél 10-kor már a lábosban kell főzésre készen lennie!A burgonyát „ ráérünk” 11 óra 20 perckor feltenni ……. -AMC módra:.előkészítő fázis 10 perc után 25 percet számíthatunk, így 11 óra 25 perckor indulva délre pont KÉSZ az ebéd pörköltöstől, krumplistól, egy „füsttel”! Létezik olyan asszony, akinek ez nem tetszik? Ha csak az időfaktort nézzük: hagyományosan összesen 3 óra 40 percet fogyasztottuk az energiát. Az AM C rendszerrel mindössze 35 percet. Egyszerű matematikai összefüggés szerint itt közel 1/7 főzési idővel a szokványos energia 6/7-ét megtakarítottuk, vagyis ki sem adtuk, mindamellett, hogy a komplett ebéd is elkészült. És az ízéről, egészségesebb voltáról nem is szóltam! A keletkező „ szabadidővel” mindenki tud mit kezdeni. Aki nem hiszi- annak szívesen megmutatom. Kérem a visszajelzést egy IGEN jelzésű e-mail-lel
Hozzászólások eddig: 2
[Törölt felhasználó] üzente 15 éve
Anyum is ezzel a főzőedénynel főz nekem! Én most belekezdtem egy gabonadiétába, mert a lúgosítás és a méregtelenítés a célom! Egy 12 gyógynövény -ből álló főzetet iszok amit puridrennek hívnak.
[Törölt felhasználó] üzente 16 éve
Én elhiszem, mert 10 hónapja ezzel a csodaedénnyel főzök a családomnak.Nemcsak elhiszem, hanem nagyon-nagyon ajánlom másoknak is.Nemcsak egészségesen- ízletesen főzhetünk, hanem könnyen, gyorsan, és energiatakarékosan.
Sok jó, bevált recepttel is szolgálhatok.
A továbbiakban csatlakozom az előttem szólóhoz.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Új hozzászólás