Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Gyorsan elillannak a nyár csodái, érdemes belőlük a későbbi időre is eltenni. A fagyasztó feltalálása előtt a háziasszonyoknak egyetlen módszerük volt a téli hónapra is átmenteni a nyári gyümölcsök ízeit. Lekvárokban.
A szezon kezdődik az eperrel, cseresznyével, meggyel, majd jön a sláger: a sárgabarack, amálna, majd a szilva. A téli hónapokban is lehet főzőcskézni, ilyenkor a déligyümölcsökből készíthető lekvár.
A mézzel vagy cukorral édesített, tartósított gyümölcs nagy múltra tekint vissza.
11 éve | Mészáros Zsuzsanna | 0 hozzászólás
Tudtad-e, hogy mi a kollagén és miért az egyik legfontosabb anyag az emberi szervezet számára?
Ez a fehérje mely összeragasztja a sejtek részeit elősegíti a szövetek (A szervek belső vázát a külső burkoló réteggel, és a szerveket egymással összekötő szövet.) létrejöttét, és felújítását. A kollagén összetart, erőt és rugalmasságot kölcsönöz a test különböző szöveteinek és sejtjeinek. A szervezet legfontosabb fehérjéje, ugyanis a teljes emberi fehérjetömeg 30 %-át képezi, és a bőrfehérjék tömegének 70%-át.
|
|
Eddig, ha egy beteg hozzám fordult, hogy megoldást találjon a problémájára, felsőfokú egészségügyi végzettség és 30 éves tapasztalat birtokában teljes lelki nyugalommal mertem azt mondani, hogy olyan szer, ami mindenre jó, nem létezik.
Ez mostanra, a technikai és egyéb fejlődés tükrében és a több mint 150 oldalnyi - (sok esetben zárójelentéssel, CT-vel MR-rel vagy UH-al alátámasztott) - betegtapasztalat birtokában megdőlni látszik.
De mi is az a kapszula, ami támogathatja a szervezet kibillent egyensúlyát, és hogyan teheti mindezt annak ellenére, hogy eddigi tudásunk birtokában ezt elképzelni sem tudtuk?
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu