Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
13 éve | Bárány Mihályné Marika | 0 hozzászólás
A zeller (Apium graveolens, népies neve: celler) gyógy-, és fűszernövény. Világszerte három változata terjedt el, Magyarországon a gumós változatot termelik. A halványító és metélő zeller levélnyelében 30-50 mg/100g C-vitamint is tartalmaz, míg a gumós változat, csak elenyésző mennyiséget. Ennek levele és gumója adja az illatos, aromás édeskésen fanyar ízű fűszert. Kiváló idegerősítő és nemi hormonképző hatása van. Jelentős a mész, és foszfor tartalma, de inkább ízanyagai teszik közkedveltté. Tartalomjegyzék [elrejtés] * 1 Felhasználása * 2 Halványító zeller * 3 Metélő zeller * 4 Külső hivatkozások Felhasználása Zeller (nyers) Tápanyagtartalom 100 g-ban Energia 10 kcal 60 kJ Szénhidrátok 3 g - Cukrok 2 g - Rost 1,6 g Zsír 0,2 g Fehérje 0,7 g Víz 95 g C-vitamin 3 mg 5% A százalékos értékek az amerikai felnőtt javasolt napi mennyiségre (RDA) vonatkoznak. Forrás: USDA tápanyag adatbázis Felhasználható nyersen salátákhoz, jól fűszerezi a főzelékek, mártások, hús- és tojásételek, de a diétás étkeztetésben is fontos szerepe lehet.
Tündöklő Fagyasztott zsír lehet a fiatalság záloga? 2011. február 08. kedd, 16:02 MediPress.hu E-mail Nyomtatás PDF beautiful-face Fiatal nők számára új lehetőségként adódik, hogy testzsírjuk egy részét lefagyasszák, és harminc év múlva szépészeti célból felhasználják. Tartalékolt zsírszövetek Egy londoni magánklinikán a zsírleszíváson résztvevő páciensek zsírszövetét 1200 fontért (ami több mint 380000 Ft) őrzik meg egy évig, majd utána évi 200 fontért (nagyjából 64000 Ft) tárolják tovább.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu