Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Különleges módszer, ami kivívta a szakmabeliek elismerését is
Sziasztok!
Én tudok egy nagyszerű természetes vitaminszükséglet-pótlót, így télen nagy szükségünk van rá.Csakis gyümölcsöt és természetgyógyászatilag is ismert növényeket tartalmaz, semmi tartósítószert.
Lekvár-jellegű, finom és nagyszerű hatásai vannak!Nemcsak gyümölcsös hanem zöldséges változata is létezik, ilyen növényekkel mint ginzeng, búzafű, alga stb.Mindezeket alacsony hőfokon hidegen sajtolják ki, így magas koncentrációjú kb 35-40 kg zöldség, gyümölcs kerül egy üvegbe.
|
|
11 éve | Fati Ma | 0 hozzászólás
Semmi titok nincs abban, hogy az étrend nagymértékben befolyásolja a rák különböző fajtái kialakulásának kockázatát. Mindazonáltal ahhoz, hogy az ételek pozitív egészségügyi hatásukat ki tudják fejteni, érdemes tudni, melyek azok az élelmiszerek, amelyek védik és azok, amelyek károsak a szervezetre. Tekintettel arra, hogy a prosztatarák az egyik leggyakoribb a férfiak körében, az alábbi cikkből azt tudhatja meg, milyen élelmiszerekkel csökkentheti a betegség kialakulásának kockázatát.
Vitaminok, olajok, gyógynövények - miket együnk, hogy az agyunk megkapja a neki legmegfelelőbb tápanyagokat, és ezt nagyszerű memóriával és rengeteg okossággal hálálja meg.
Vitaminok, olajok, gyógynövények - miket együnk, hogy az agyunk megkapja a neki legmegfelelőbb tápanyagokat, és ezt nagyszerű memóriával és rengeteg okossággal hálálja meg.
Az év vége felé haladva, mindenhol felpezsdül az élet, mely magával hozza a jobbnál jobb Akciós ajánlatokat, vásárlási lehetőségeket. Mi is felpörgettük magunkat, hogy újdonságainkkal, kihagyhatatlan választékainkkal és természetesen fantasztikus árainkkal és akcióinkkal a vásárlóink kedvében járjunk. Reméljük ajánlatainkkal ”Felforrósítjuk a Hangulatot” az elkövetkezendő hetekben.
További érdekességeket, információkat, ajánlatokat nyomon követhetitek az alábbi oldalunkon is.
12 éve | Vahl Mariann | 0 hozzászólás
A jóga tudománya
A jógaoktatás művészete
prof.dr.Timcsák M. Géza írása
A jóga egy ősrégi tudomány, amely mesterről tanítványra szállt le ránk. Az európaiak már a Nagy Sándor közvetítésével kerültek vele összeköttetésbe. A 14. században a jezsuiták is hoztak róla hírt. Viszont csak a 19. Század végén, majd a 20. Században ért meg az idő arra, hogy az európaiak értékelni tudják a jóga ajándékát. Ma már milliók gyakorolják az egész világon.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu