Egészség Blog: 2012. november

Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 307 fő
  • Képek - 239 db
  • Videók - 11 db
  • Blogbejegyzések - 200 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 16 db

Üdvözlettel,

Egészség és evés klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 307 fő
  • Képek - 239 db
  • Videók - 11 db
  • Blogbejegyzések - 200 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 16 db

Üdvözlettel,

Egészség és evés klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 307 fő
  • Képek - 239 db
  • Videók - 11 db
  • Blogbejegyzések - 200 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 16 db

Üdvözlettel,

Egészség és evés klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 307 fő
  • Képek - 239 db
  • Videók - 11 db
  • Blogbejegyzések - 200 db
  • Fórumtémák - 10 db
  • Linkek - 16 db

Üdvözlettel,

Egészség és evés klub vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Egészség és evés klub hírei - 2012. november

Különleges módszer, ami kivívta a szakmabeliek elismerését is


A termék feltalálója, Dr. Bertha András gyógyszerész, toxikológus professzor úgy véli az eddigi preklinikai vizsgálatok alapján, hogy ez az új készítmény – a hagyományos terápia mellett - segíti a daganatos betegek állapotának és életminőségének javulását.

A feltaláló óvatosan fogalmaz, pedig nem akármilyen készítményt állított elő. A Procont étrend-kiegészítő kapszula egy nemzetközi szabadalom által védett technológiával kinyert, biológiai rendszerből származó hatóanyagot tartalmazó termék.

Tovább 

 

Sziasztok!

 

Én tudok egy nagyszerű természetes vitaminszükséglet-pótlót, így télen nagy szükségünk van rá.Csakis gyümölcsöt  és természetgyógyászatilag is ismert növényeket tartalmaz, semmi tartósítószert.

Lekvár-jellegű, finom és nagyszerű hatásai vannak!Nemcsak gyümölcsös hanem zöldséges változata is létezik, ilyen növényekkel mint ginzeng, búzafű, alga stb.Mindezeket alacsony hőfokon hidegen sajtolják ki, így magas koncentrációjú  kb 35-40 kg zöldség, gyümölcs kerül egy üvegbe.

Tovább 

 
Ez a 100%-ban természetes, növényekből előállított Indol-in étrend-kiegészítő, koncentráltan tartalmazza a tiszta indol-3-karbinol hatóanyagot. Ez a bioaktív összetevő számos betegség gyógyításában és újbóli kialakulásának megelőzésében bizonyult hatásosnak. Az indol-3-karbinol felelős a rákkeltő hormonok gátlásáért. A kelbimbóban és más zöld színű zöldségekben (brokkoli, káposzta, karalábé, kelkáposzta, karfiol) található az indole-3-karbinol, amely védi ereinket és szívünket, szabályozza a koleszterin-szintünket.

Tovább 

Semmi titok nincs abban, hogy az étrend nagymértékben befolyásolja a rák különböző fajtái kialakulásának kockázatát. Mindazonáltal ahhoz, hogy az ételek pozitív egészségügyi hatásukat ki tudják fejteni, érdemes tudni, melyek azok az élelmiszerek, amelyek védik és azok, amelyek károsak a szervezetre. Tekintettel arra, hogy a prosztatarák az egyik leggyakoribb a férfiak körében, az alábbi cikkből azt tudhatja meg, milyen élelmiszerekkel csökkentheti a betegség kialakulásának kockázatát.

Tovább 

Vitaminok, olajok, gyógynövények - miket együnk, hogy az agyunk megkapja a neki legmegfelelőbb tápanyagokat, és ezt nagyszerű memóriával és rengeteg okossággal hálálja meg.

Disney hét -25%Ifjúsági és mesekönyvek, foglalkoztatók
Így etessük az agyatTáfelspicc|2012. 10. 25., 9:35|Címkék:agyserkentővitaminzöldséggyümölcsborgyógynövényekmemóriakoncentrációcsokoládé,flavonoid

Vitaminok, olajok, gyógynövények - miket együnk, hogy az agyunk megkapja a neki legmegfelelőbb tápanyagokat, és ezt nagyszerű memóriával és rengeteg okossággal hálálja meg.

Tovább 

Az év vége felé haladva, mindenhol felpezsdül az élet, mely magával hozza a jobbnál jobb Akciós ajánlatokat, vásárlási lehetőségeket. Mi is felpörgettük magunkat, hogy újdonságainkkal, kihagyhatatlan választékainkkal és természetesen fantasztikus árainkkal és akcióinkkal a vásárlóink kedvében járjunk.  Reméljük ajánlatainkkal  Felforrósítjuk a Hangulatot” az elkövetkezendő hetekben.

 

További  érdekességeket, információkat, ajánlatokat nyomon követhetitek az alábbi oldalunkon is.

Tovább 

A jóga tudománya 

A jógaoktatás művészete



 


network.hu

 

 

prof.dr.Timcsák M. Géza írása


A jóga egy ősrégi tudomány, amely mesterről tanítványra szállt le ránk. Az európaiak már a Nagy Sándor közvetítésével kerültek vele összeköttetésbe. A 14. században a jezsuiták is hoztak róla hírt. Viszont csak a 19. Század végén, majd a 20. Században ért meg az idő arra, hogy az európaiak értékelni tudják a jóga ajándékát. Ma már milliók gyakorolják az egész világon.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu