Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
14 éve | Bárány Mihályné Marika | 0 hozzászólás
Őszi-téli betegségszezon: immunerősítők és nátha elleni szerek 2010.09.27. 04:43 Felicitasz Itt a hűvösebb idő, a náthaszezon, és nemsokára az idei influenzajárvány is. Ha éppen terhes vagy, akkor egy másik posztomat javaslom olvasásra, és ha kifejezetten a H1N1-ről akarsz olvasni, akkor arról is vannak korábbi anyagok. Feltételezem, hogy tudod, mire vagy allergiás, és például nem iszol kamilla-, cickafark- és körömvirágteát, ha érzékeny vagy az összes margarétafélére; valamint nem kezdesz el saját kreativitásból gyógyszereket és növényeket vásárolni, ha van valami orvos kezelte egyéb alapbetegséged.
Az alábbi hagymás finomságokat Hippolytnak nem, de a Schneider úrhoz hasonló hagymaimádóknak bátran ajánljuk. Ma azért is hagymát eszünk - hagymával! A hagymafélék szervezetünkre gyakorolt jótékony és gyógyító hatása sokak számára ismert. A magyar konyha közkedvelt "alapanyaga" is. A boltokban, zöldségesnél sokféléből válogathatunk, s mielőtt hozzálátnánk a főzéshez, talán nem árt egy kis hagymaismeret: Vöröshagyma: A legelterjedtebb hagymafajta a világon, kis hazánkról nem is beszélve.
|
|
14 éve | Bárány Mihályné Marika | 1 hozzászólás
Létezik egy édesítő, ami nemcsak azért érdemelne több figyelmet, mert kiváló alternatívát jelent cukor helyett, hanem azért is, mert különösen jó hatással van a fogakra és a felső légutakra. Ismerjük meg a xilitet! Szinte minden zöldségben és gyümölcsben előfordul az a kristályos szénhidrát, amit a termékek csomagolásán csak "E 967" névre keresztelve találunk meg, a kémia C5H12O5-ként emlegeti, a hétköznapi nevén pedig xilitnek, esetleg nyírfacukornak nevezzük. A második világháború idején Finnországban krónikus cukorhiány alakult ki, ezért az ottani kutatók cukorhelyettesítőket kezdtek keresni.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás