Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Egészség és evés klub közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Egészség és evés klub vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Köles: az ásványi anyagokban leggazdagabb gabona Megosztás: StartlapCitromailFacebookIwiwTwitterNyomtatásKüldje el ismerősénekBetűméret: minusplusMéltatlanul elfeledett ősi gabonafélénk, ami a hajhullástól kezdve az immunerősítésig számos betegségben lehet segítségünkre. Itt az idő, hogy kikerüljön a lebecsült élelmiszernövények sorából! Ismerjük meg! A köles (Panicum miliaceum) a kőkorszak óta termesztett, méteresre növő, élénkzöld fűféle. Kínában az első kölestermesztésre vonatkozó adatok az i.e.
14 éve | Bárány Mihályné Marika | 1 hozzászólás
Finom, egészséges receptekkel bővítettük ki az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet összeállítását. Ebben a hőségben ugyanis nagyon oda kell figyelnünk arra, hogy mit iszunk és mit eszünk! Már kétszázalékos folyadékvesztés is káros! Az egyensúlyi állapotot a hőség mellett egyéb tényezők is befolyásolják, ilyen például az aktív sporttevékenység, a nehéz fizikai megterhelés, az éghajlat, a külső hőmérséklet, a szaunázás, a sírás, a láz, a hasmenés vagy a hányás. Ha a vízháztartás egyensúlya megbomlik, akár a vízfelvétel csökkenése, akár a vízleadás fokozódása miatt, a szervezet kiszárad. Már kétszázalékos folyadékvesztés esetén is csökken a fizikai és a szellemi teljesítőképesség, megjelennek a kiszáradás első tünetei (fejfájás, koncentrálóképesség csökkenése, szomjúság). A szomjúságérzet a folyadékegyensúly fenntartásának egyik legfontosabb ingere, amely a szükséges vízmennyiség pótlására figyelmeztet.
|
|
Az üdítőitalok szaporítják a zsírsejteket A gyorséttermi ételek szaporodásra bírják a zsírsejteket Az élelmiszeriparban kiterjedten használt gyümölcscukor (fruktóz) a zsírsejtek szaporodásának serkentésén keresztül hozzájárul a gyermekek elhízásához - állítja egy új tanulmány. A fruktóz-sűrítményt az élelmiszeriparban széles körben használják, gyümölcscukrot tartalmaznak az üdítőitalok, cukrok, és sok más étel. A Bristoli Egyetem munkatársai Georgina Coade vezetésével 32 egészséges, normális súlyú gyermekből származó sejtminták viselkedését tesztelték kémcsövekben.
Múlt heti rosszulléte ellenére sem hagyja abba a fogyókúrát Tóth Vera (25). Az utóbbi egy évben húsz kilót leadó énekesnő azt vette a fejébe, hogy további húsz kilótól megszabadul. Kérésünkre Vera őszintén mesélt a súlyprobléma okáról és arról, hogy miként szabadul majd meg a felesleges kilóitól. Hirdetés – Nyolcéves koromban nádszálvékony kislány voltam, de egy hormonális probléma miatt meghíztam. Bármit ettem, csak jöttek és jöttek rám a kilók – magyarázta Vera.
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Utolsó hozzászólás